СОФИЯ СПОРТ 2005 ПОБЕДИ С 3:0 ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ,2010 ОТНОВО ЗАПИСА КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА (ОБЗОР НА ИЗМИНАЛИЯ КРЪГ 23-24.03.2019 г.)

В Събота в залата на комплекс “Царско село“ София спорт 2010 отново показаха атакуващ футбол и закономерно стигнаха до категорична победа със 6:1 над Шампион.
Оранжевите диктуваха темпото през целия мач и можеха да запишат дори и по-категорична победа,но в крайна сметка Ясил Сали-3,Марин Маринов от пряк свободен удар,Велян Колев и Йоан Първанов донесоха победата на София спорт в този мач.

Водените от Димитър Георгиев-Шустера 2007 изнесоха равностоен мач срещу Локомотив София,които играят под името Надежда (Доброславци),но допуснаха някои неточности в защита и отстъпиха с 2:0 на столичните железничари.

В Неделя на стадиона на ВСУ “Любен Каравелов“ София спорт 2005 прие Чавдар Етрополе в очакване на нови три точки с които да продължат борбата си за място в топ 6 и евентуално участие в Елитна юношеска група следващата година.
Възражданци излязоха отпуснати и първите 20 минути не съумяваха да намерят път към вратата на Чавдар,но точно тогава капитана на отбора Георги Сашов показа високите си технически умения и след изпълнение на свободен удар от около 40 метра наказа вратаря на гостите.
Този гол даде настроение на отбора и след грешка в защита Петър Камбуров бе изведен сам срещу вратаря и с удар по земя в далечния ъгъл удвои преднината,а само 2 минути по-късно голмайстора на тима Стивън Николов заби трето попадение,след нова грешка от страна на Чавдар.
През втората част до нови голове не се стигна и София спорт взе рутинна победа с 3:0.

Александър Димитров и 2008 се изправиха срещу Национал в оспорван мач в който София спорт предимно разчитаве на бързи атаки,а Национал от своя страна се стремяха да държат топката повече в свое притежание.
Двубоят бе интересен за наблюдаване и много оспорван.
Национал създаваше не малко голови възможности,но София спорт поведе първи след гол на Иван Будинов през първата част.
Национал натискаха и пропиляваха доста добри възможности,а не по-малко добри шансове за гол изпускаха и възражданци.
Павел Ризов направи отлични намеси на вратата на София спорт,но в две от ситуациите капитулира,което донесе и трите точки на Национал в този мач.

Йордан Димитров и 2009 записаха загуба с 3:5 от Витоша 13,но играха доста силно и показаха приятен за гледане футбол,но грешките в защитен план бяха наказани от Витоша.