Турнирът се организира от ФК „София спорт“ с подкрепата на район „Възраждане“ и е за деца родени 2009г и 2010г. Турнира има за цел да обогати спортният календар при най-малките възрастови групи и да популяризира футболната игра в район „Възраждане“ на град София.
Турнирът се провежда по правилата на футбол 7. Отборите са разделени на две групи по 4 отбора и играят всеки срещу всеки, Класиралите се на 4 места в двете групи играят за 7 – 8 място. Класиралите се на 3 места в двете групи играят за 5 – 6 място. Първият от 1 група играе с втория от 2 група и Първият от 2 група играе срещу втория от 1 група, Победителите играят ФИНАЛ, а победените за 3 – 4 място.
Играе се 2 полувремена по 15 минути с 2 минути почивка между полувремената.Групата на отборите трябва да бъде от 14 деца и 1 треньор.Родители с по емоционални прояви и викове ще бъдат отстранявани от спортният комплекс.
Треньорите трябва да носят документ за медицински преглед,който важи за целия турнир, картотеки от БФС или ксерокопие на акт за раждане или ученически бележник/ученическа лична карта/.Ако има проблем с документите отбора играе извън класирането.
Организаторите ще наградят класиралите се на 1,2 и 3 място деца с медали,отборите с купи.