ФК СОФИЯ СПОРТ 2005 ЗАГУБИ ОТ ЦСКА СОФИЯ С 1:3 В КОНТРОЛА

Набор 2005 на София спорт изигра предпоследната си контрола преди заминаването за международния турнир “Санданскикъп“ от 17 до 21 февруари.
На едно от изкуствените игрища на ст.“Българска армия“ в Борисовата градина оранжевите отстъпиха пред ЦСКА с 3:1,но оставиха много добри отзиви у всички наблюдавали срещата.
Самият двубой бе истинско зрелище и наслада за фенове и родители и в мнозина от тях остави едно усещане,че футбол в България все пак има,а таланти не липсват.
16558979_1031848540299598_1071079285_n
В 11:00 ч. бе даден и първият съдийски сигнал на мача и от първата минута “възражданци“ подхванаха атаки към вратата на ЦСКА.
Първото полувреме протече изцяло под контрола на София спорт,а армейците предимно контраатакуваха,като трябва да се отбележи,че доста от контрите им бяха опасни и при една от тях,след грешка в центъра на терена,топката се озова в играч на ЦСКА,който останал очи в очи с вратаря на оранжевите не сбърка-1:0 за ЦСКА.
София спорт продължи да владее по-дълго топката и да търси по-интересните и разнообразни положения за гол и минутки преди края на полувремето се стигна до най-чистото положение за гол,при което обаче крилото на “фениксите“ и бивш играч на ЦСКА Алекс Иванов не успя да отбележи сам срещу вратаря от няколко метра.
16651915_1031848490299603_788306364_n

След почивката играта се поизравни,но 10-на минути след началото на полувремето София спорт организираха многоходова атака,която премина през централния халф Славчо Славчев,който отправи пас дясното крило Асен Атанасов на границата на наказателното поле на ЦСКА,който с перфектен пас намери на дузпата голмайстора на оранжевите Георги Асенов и той с премерен удар с левия крак изравни резултата.
Това даде импулс в играта на София спорт и те започнаха да диктуват темпото на терена и изпуснаха няколко добри възможности за гол.
ЦСКА на свой ред също напомняше за себе си и при една контраатака завариха защитата на оранжевите неподготвени и се стигна до нов гол за червените,той обаче бе отменен поради засада.
16683253_1031848383632947_1524431822_n

Петнайсетина минути преди края на мача треньора на София спорт Калин Цолов направи доста ротации и смени и защита бе изцяло подменена.но тя не съумя да се противопоставят достатъчно на ЦСКА и червените отправиха няколко удара.
При един по-силен удар от страна на червените,влезлия на почивката вратар на София спорт не успя да посрещне достатъчно добре топката и тя се озова зад голлинията,а освен всичко и контузия в пръста доведе до смяна на вратарите.
В самия край на мача едно центриране от фланга за ЦСКА намери непокрит играч на червените,който съумя да отбележи от 4-5 метра.
И при двата гола останаха съмнения за засада,но не това бе най-важното от днешната среща.
През уикенда София спорт ще изиграе и последната си контрола срещу един измежду отборите на РД спорт,Септември или ОФК Костинброд.

Отбора на София спорт в контролата:
Н.Николаев,(С.Дерменджиев),П.Камбуров,(Кр.Иванов),
Алекс Маринов,(Ем.Емилов),Г.Сашов,(Р.Доцински),Ал.Йорданов(Сл.Славчев),М.Пъдарев(Сл.Сотиров),Ал.Иванов,(Сев.Соколов),Ас.Атанасов,(А.Василев),Г.Асенов,(Т.Петрунов).

Очаквайте снимки и видео от мача с ЦСКА!