ПОБЕДА С 2:0 ЗА СОФИЯ СПОРТ 2005 СРЕЩУ ОФК КОСТИНБРОД,ВТОРИЯТ ОТБОР ЗАГУБИ С 2:1 ОТ ЛЕВСКИ РАКОВСКИ

Днес през деня на спортен комплекс “Спортна София 2000“ в парк “Възраждане“ София спорт 2005 изигра две контроли,които бяха и последните проверки преди заминаването за международния турнир “Санданскикъп“.
На изкуствения терен от 11:00 ч. излязоха първи основния състав на София спорт (р.2005) и ОФК Костинброд пред погледите на около 50 родители и деца и сътвориха един приятен за окото футбол.
2005_1

Гостите от Костинброд започнаха надъхано мача и първоначално имаха инициативата,но постепенно оранжевите изравниха играта и създадоха няколко не лоши възможности за гол.
В средата на полувремето София спорт организира атака по левия фланг,която завърши с хубаво центриране,което завари неподготвена защитата на Костинброд и централния нападател в този мач за “възражданци“ Мартин Пъдарев изпревари вратаря на гостите,за да реализира с глава за 1:0.

През втората част на мача играта отново бе оспорвана и имаше доста единоборства за сметка на чистите положения,но все пак и двата отбора показваха добри идеи в атака,но до удари към  вратата почти не се стигаше.
София спорт имаха няколко доста чисти положения за гол,но или завършващият удар бе неточен или играчи  на “възражданци“ се забяваха с изстрела към врата.
На три пъти и излизаха сами срещу вратаря на гостите,но той успяваше да излезе навреме и да отблъсне навреме опитите за удар от страна на София спорт.
Двайсетина минути след началото на втората част хубав удар на централния халф на “фениксите“ Александър Йорданов бе отбит от вратаря на Костинброд,но при добавката крилото Асен Атанасов направи 2:0.
До края на мача оранжевите опитваха да разиграват повече топката и да забавляват феновете по трибуните на спортния комплекс.
Трябва да отбележим и добрата игра на вратарите на София спорт Николай Николаев и Симеон Дерменджиев при няколко добри изстрела от страна на Костинброд.

Състав на София спорт в мача с ОФК Костинброд:
Н.Николаев,С.Дерменджиев,П.Камбуров,Ал.Маринов,Г.Сашов,Ал.Иванов,Ал.Йорданов,Сл.Славчев,Ас.Атанасов,М.Пъдарев,Сев.Соколов,К.Владимиров и С.Сотиров.

От 12:30 вторият отбор на Левски Раковски 2005 се изправи и срещу записалите по-малко минути до момента в контролите играчи на София спорт.
Мачът започна ударно за Левски,след като една не добре изчистена топка от защитата на “фениксите“ попадна на крака на играч на сините и той с удар от въздуха по диагонал от 15 метра заши коженото кълбо в далечния ъгъл на направилия дебют вратар Йоан Бракалов.
След този гол играта се движеше предимно в центъра на терена и до голови положения почти не се стигаше.
Най-чистото за София спорт се указа една топка,която изненада играчите на Левски Раковски и крилото на “възражданци“ Станислав Георгиев стреля  от въздуха,но топката профуча покрай вратата.
В средата на първата част “оранжевите“ получиха шанс да изпълнят свободен удар,а зад топката застана Емилиян Емилов,който стреля с много точен и силен удар над стената и влетя във вратата на Левски за 1:1.
Така завърши и първата част.
През второто полувреме на мача играта отново бе равностойна и голови положения почти липсваха,все пак в няколко ситуации при далечни удари вратарите и на двата  отбора демонстрираха отличен рефлекс.
В края на мача Левски Раковски организираха атака при която се получи разбъркване,топката стигна до играч на Левски Раковски,който стреля и направи резултата 2:1.
София спорт опитаха да пресират и да изравнят резултата,но не съумяха.
Добро впечатление оставиха крилото Севделин Соколов и взетите от набор 2006 Николай Първанов и Илия Танчев.

Състав на София спорт в мача с Левски Раковски:
Й.Бракалов,С.Дерменджиев,Р.Доцински,Кр.Иванов,А.Васиилев,Сл.Сотиров,Сев.Соколов,
Сл.Славчев,
Сл.Георгиев,Ил.Танчев,Ал.Радионов,В.Василев,Т.Петрунов,М.Николов.
Н.Първанов,М.Пъдарев и Ем.Емилов.