ДВЕ ПОБЕДИ И ТРИ ЗАГУБИ ЗА ОТБОРИТЕ НА СОФИЯ СПОРТ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИЯ УИКЕНД

През изминалия уикенд се изиграха 5 мача за отборите на София спорт.
В Събота първо набор 2008 се изправи срещу силния тим на Царско село на едноименния комплекс и след добро първо полувреме накрая се пречупиха и загубиха тежко с 0:11,но голяма част от головете бяха след индивидуални грешки,които се указаха решаващи.
Малко по-късно,също на комплекс Царско село,но на откритото изкуствено игрище набор 2005 бе решен да се реваншира на всички за слабата игра в първия кръг срещу ЦСКА и тотално смаза отбора на Сливнишки герой,побеждавайки с 1:0.
Първата част се игра на една врата,но гол така и не падаше,но през втората част една многоходова атака и разиграна топка между Александър Йорданов и Георги Асенов завърши с гол на последния.
Сливнишки герой създадоха на два-три пъти напрежение пред вратата на София спорт,но Симеон Дерменджиев и Николай Николаев показваха самообладание.
По-същото време набор 2004 играеше с ЦСКА на комплекс “Драгалевци“ и записаха тежко поражение от може би най-силния отбор в тази възраст с 0:9.
В Неделя набор 2007 допусна загуба с 0:4 от Младост 2015 на терена в Герман,а 2006 направиха страхотен подвиг,след като победиха коравия отбор на Металург Перник с 4:0,след като през почти целия мач играеха с човек по-малко!
ВИДЕО ОТ МАЧА НА НАБОР 2006 ГЛЕДАЙТЕ ТУК!