КОЛЕБЛИВА ИГРА ЗА ОТБОРИТЕ НА СОФИЯ СПОРТ ПРЕЗ УИКЕНДА

През изминалия уикенд ФК София спорт изигра няколко мача със своите възрастови групи и честно казано представянето за повечето бе колебливо.
Първи излязоха на терена набор 2005,които имаха за съперник ФА Царско село.
Двубоят започна очаквано с трайно владение на топката от шампионите,но София спорт стоеше прилично до 22 минута,когато падна първия гол,директно от ъглов удар и колеблива игра от страна на стража на оранжевите.
Заснемане 575743738

Малко по-късно падна и втори гол за Царско село.След хубав удар от играч на Царско село и добра намеса на вратаря на София спорт Симеон Дерменджиев,топката попадна в краката на играч в червено-бяло и той не сбърка от няколко метра.
Заснемане
Заснемане 3875757

Втората част започна с нов гол за Царско село,след грешен пас в центъра на терена от “възражданци“,топката бе подадена в дълбочина,който излезе очи в очи с влезлия на почивката вратар на София спорт Николай Николаев и се разписа за 3:0.
Царско село вкара за 4:0 след подобна ситуация и колеблива игра от вратаря на гостите,а малко по-късно оранжевите стигнаха до почетен гол дело на Мартин Пъдарев.

Почти по същото време набор 2004 играеше на к-с “ДИТ“ в Драгалевци с домакините от ДИТ и с няколко отсъстващи от основния състав допуснаха тежка загуба с 5:0.

От 13:00 ч. набор 2008 се изправи срещу Левски София и започна не лошо мача,но многото индивидуални грешки и класата на противника доведоха до резултат 9:0 за Левски.

В Неделя набор 2006 се изправи в директен сблъсък в борбата за първото място с Велбъдж Кюстендил във Втора група.
Заснемане fhshsksk

Отборът на София спорт изнесе прекрасно изигран тактически мач и завърши 1:1,което задоволи и двата съперника с оглед точковия актив и позициите в класирането.
Оранжевите поведоха с 1:0 с гол на Илия Танчев,но допуснаха изравняване на резултата и въпреки това две минути преди края можеха да си тръгнат и с пълния комплект от точки,но пропуснаха от чиста позиция.
За “възражданци“ това е добър резултат с оглед контузиите и липсващите основни единици в състава.

На терена в с.Герман набор 2007 допуснаха минимална загуба 1:2 от ДАФ и за момента все още не могат да покажат най-доброто от себе си.

ВИДЕО ОТ МАЧА НА НАБОР 2005 С ЦАРСКО СЕЛО ГЛЕДАЙТЕ ТУК