СОФИЯ СПОРТ 2005 И 2006 С ПОРЕДНИ ДОБРИ ИГРИ,НО РЕЗУЛТАТА НЕ Е ОЧАКВАНИЯ

През седмицата се изиграха и междинните кръгове за набор 2005 и 2006.
В Сряда 2005 играеше предпоследния си мач с качествения тим на ДИТ,но бяха твърдо решени най-малкото да се реваншират на всички за пропуснатата победа над Миньор.
Двубоят така и започна и след равностойна игра и не лоши положения и за двата отбора,които като цяло бяха малко,първата част завърши при резултат 0:0.
Три минути след началото на втората част обаче,след ъглов удар ДИТ поведе с 1:0,това обаче не отказа София спорт и те продължиха да се борят и да търсят поне хикса и това стана 10-на минути преди края.
След диагонален извеждащ пас на Росен Алексов по дясното крило намерило Асен Атанасов,последния излезе сам срещу вратаря,поведе си топката и бе спънат от стража на ДИТ.
17499011_10211335410648483_944615375381043218_n (1)
Съдията посочи бялата точка,а зад топката застана Георги Асенов,който с мощен удар изравни за 1:1.
Всичко изглеждаше,че мачът ще завърши така,но след едно статично положение за ДИТ,след разбъркване 2 минути преди края и лошо изчистване от страна на защитата на София спорт,позволи на отбора от кв. Драгалевци да грабне трите точки.
Пореден мач в който София спорт играе много добре,но нещо всеки ги разделя от победата или поне точката,това бе и шести мач в който тимът губи след само гол разлика.
Преди ДИТ минимални загуби с по 2:1 “оранжевите“ записаха с Пирин 2001,Метал Пк и Левски София,а Витоша 13 и Локомотив София победиха с по 1:0.
В голяма част от тези мачове София спорт надиграваха съперниците си,но не съумяваха да вземат поне точка,а към 10 греди спряха и отбора за нещо повече през сезона.

В Четвъртък набор 2006 се изправи срещу отбора на Сердика и без капитана си Росен Алексов,централния защитник Атанас Пелтеков и крилото Максим Тасков,както и още двама от играчите си,започнаха мача доста лошо,след като още в началото Сердика поведоха с 1:0,а малко по-късно се стигна и до куриозен автогол на София спорт.
И както в предишните 2-3 мача след първата част “възражданци“ се събудиха и натиснаха съперника си,но поредните куп пропуски и може би 15-та греда за сезона доведоха до втора поредна загуба в битката за топ 3 и общо четвърта.
Подобно на 2005 и 2006 изиграха доста силни мачове през този полусезон,но пълния малшанс и грубите индивидуални грешки водеха до незадоволителни резултати за отбора.
В крайна сметка обаче,треньора на двата набора Калин Цолов е на мнение,че най-важното е,че се вижда развитие в играта на отборите и че с малко попълнения и повечко работа нещата ще се получат.

ОЧАКВАЙТЕ ВИДЕО И СНИМКИ ОТ МАЧОВЕТЕ СКОРО!