ФК СОФИЯ СПОРТ 2005 ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКА ЗА НОВИЯ СЕЗОН

ФК София спорт родени 2005 започна подготовка за новия сезон на базата в Суходол.
Днес треньора Калин Цолов изведе 13 играчи,сред които бе и бившият централен защитник на отбора Иван Гавазов,който в началото на 2017 замина за Швейцария и заигра в Мюнстерлинген.
Иван ще поддържа форма с тима до края на юли,след което се връща в швейцарския тим.
ivan 1
С тима на облекчен режим започна и възстановилия се от контузия в глезена Славчо Славчев,който се включи наравно със съотборниците си.
С отбора тренировки започна и Деян Бошев,който идва от отбора на ДИТ.
Деян реално започна още след края на сезона тренировки с тима и дори успя да вземе участие в две контроли срещу Прециз (Монтана ) и разгрома над Орловец,където блесна с 3 гола и доста добри отигравания.
Очаква се до края на тази седмица групата да се увеличи,а до 1 август да бъдат привлечени още няколко играчи,които да засилят конкуренцията.
В началото на август се очаква да започне и друго ново име,Конър Еверит,който идва от английския Уимбълдън.
Конър по подобие на Деян по-рано през годината направи няколко тренировки със София спорт и дори взе участие в мача от първенството срещу Септември,влизайки като смяна в средата на втората част.
18302510_10210969474906171_1894567334_n
За момента “фениксите“ имат една уговорена контрола с Чавдар (Етрополе) в началото на август,но се очаква до средата на следващия месец да бъдат изиграни поне 4-5 спаринга ,като първият е планиран за 29-30 юли,но все още се търси съперник.
На 24 август тимът ще замине за ежегодния международен турнир “Несебъркъп“,който се организира от клуба.
През юни месец на същия турнир “оранжевите“ завършиха на 2-ро място,след шампиона Черноморец (Бургас).
Целта през август ще бъде отново минимум медали,но всички са настроени вече за шампионски трофеи преди началото на първенството на 9-10 септември,който да вдъхне допълнителна увереност и самочувствие .

За записване в клуба,може да се свържете на :
тел. 0877223656 Калин Цолов-треньор на набор 2005 и 2006