СОФИЯ СПОРТ 2005 ЗАПОЧНА С ПОБЕДА НОВИЯ СЕЗОН,2006 ИЗПУСНАХА ДА ПОБЕДЯТ ЦАРСКО СЕЛО (ОБЗОР НА МАЧОВЕТЕ)

Цар футбол отново се завърна при децата.
След три месеца почивка софийските терени отново бяха препълнени с деца,родители,играчи,треньори и фенове.

Старта дадоха набор 2007 и 2008,които играеха своите мачове в Събота (09.09.2017) от 10:10 .
В дома на най-малките от София спорт-Спортна София набор 2008 изнесе страхотен мач с отбора на Национал,но загубиха с 3:0 и може би най-тежкото в случая бе,че момчетата на Алекс Димитров заслужаваха поне да вкарат един гол на опонента си,но това не успя да се случи.
На закритата зала в Драгалевци съперник на набор 2007 пък бе Метал (Перник) и този мач ще искат всички да го забравят бързо,тежка загуба с 0:11,която и с оглед на някои отсъстващи бе може би очаквана,но не и в това цифрово изражение.

На комплекс “Царско село“ дебют в първенствата на БФС правеха и най-малките лъвчета на София спорт от набор 2009,които имаха за съперник Елит.
Оранжевите играеха първия си мач с едва две деца 2009 и имаха своите шансове,но и те загубиха злощастно със 6:0,но това по никакъв начин не трябва да ги обременява,защото представянето им бе достойно.

Отново на комплекс “Царско село“,но на естествения тревен терен София спорт 2005 започваше срещу отбора на Ферион с който бяха играли само преди 20 дни и бяха победили убедително със 7:1 в контрола играна на базата на ВСУ “Любен Каравелов“.
Мача вървеше през цялото време с доминация на София спорт и по-твърди,а понякога и груби нарушения от страна на Ферион,които явно се стремяха да накъсат играта и може би с доза подценяване “фениксите“ вървяха към нулево реми на полувремето,но в 20 минута след пробив отляво на Петър Камбуров и последвало негово центриране,топката рикошира и попадна в краката на Асен Атанасов,който с  удар от 11-12 метра вкара за 1:0.

През втората част София спорт вдигна оборотите и след две много красиви атаки развити по крилата се стигна до нови 2 гола,които паднаха един след друг.
Първо голмайстора на отбора Георги Асенов пое една топка около центъра на терена и пусна фин пас към излезлия от дълбочина Кирил Владимиров,който напредна и пусна успореден пас,който бе засечен от Петър Камбуров.
Последва разиграна топка в половината на София спорт и извеждащ пас към крилото Асен Атанасов,който напредна с топката почти до аут линия,центрира по земя към дузпата,където Кирил Владимиров отклони с пета за навлизащия Георги Асенов,за да може той да открие головата си сметка за сезона с удар по земя с по-неудобния си десен крак.
Веднъж и гредата бе помощник на Ферион,а в самия край на мача ферионци върнаха едно попадение след разбъркване в наказателното поле на София спорт.

В последен мач за уикенда набор 2006 вече с новия си треньор Димитър Георгиев излизаха срещу Царско село,който афишира амбиции за титла този сезон.
На изкуствения терен в Драгалевци “фениксите“ играеха доста прагматично и чакаха своите шансове,не оставяйки много възможности за Царско село.


Така десетина минути преди края на мача след една дълго изритана топка лявото крило Кристиян Георгиев се откъсна и излязъл очи в очи с вратаря на Царско село пусна фино топката покрай него,за да го матира за 1:0 и да хвърли в шок всички в червено-бяло,но за жалост радостта на “възражданци“ трая само няколко минути,защото след ъглов удар и карамбол се стигна до изравнително попадение.
Така София спорт 2006 изпусна да грабне пълен актив от точки,но и тази точка дава надежди,че 2006 може да гони нещо през този сезон.

Гледайте видео от мача на СОФИЯ СПОРТ 2006-ЦАРСКО СЕЛО 2006 ТУК