НОВА КАТЕГОРИЧНА ПОБЕДА ЗА НАБОР 2005,ОСТАНАЛИТЕ НАБОРИ СРЕЩНАХА ТРУДНОСТИ

През изминалия уикенд отборите на София спорт имаха нови предизвикателства в първенствата на БФС.
Съботата предложи четири мача,а първият бе между София спорт и Национал при набор 2007,където въпреки по-добрата си игра спрямо предходни мачове “оранжевите“ загубиха с 0:6 от силния си съперник.

Набор 2008 също направи силен мач и се вложи максимално,но Славия показа към момента повече качества и самочувствие и това доведе до победа със 7:1,която цифрово не отговаря на показаното на терена.
Почетния гол за “оранжевите“  иначе бе дело на Петър Петров

Малките феникси от набор 2009 имаха за съперник Витоша Бистрица и въпреки добрата игра,физическото превъзходство на опонента доведе нещата до загуба с 1:4.

Набор 2005 посрещаха като символични домакини на к-с “Царско село“ отбора на Орловец Кокаляне.
Познат съперник с който преди около два месеца “фениксите“ играха контрола на базата на ВСУ  и след куп пропуски и греди разгромиха с 12 гола своя съперник и това сякаш даде своето негативно отражение върху съботния мач.

Видимо отпуснати и разконцентрирани София спорт пропускаха с лека ръка създадените положения и мача влизаше в един не до там планувано русло,но в крайна сметка в средата на първата част Георги Сашов даде аванс на “възражданци“,за да завърши така и първата част.

През втората част обаче след теглено конско на почивката,белите в този мач играчи на София спорт вдигнаха оборотите и с гол на Кирил Владимиров,с четири гола  на Георги Асенов,нов гол на Кирил Владимиров и два на халфа Славчо Славчев докараха нещата до 9:0.
Това позволи на водените от Калин Цолов футболисти да се изкачат на второто място с пълен актив от точки какъвто има и първия Елит,но с по-добра голова разлика-40:0 срещу 21:1.

Очаквайте снимки от мача на София спорт 2005 и Орловец в галерията ни.