ОБЗОР НА ИЗМИНАЛИЯТ КРЪГ (7-8.10.2017)

Отборите на София спорт имаха тежки задачи за решаване през изминалия уикенд.
Набор 2009 срещаха ЦСКА в директен битка,която щеше да изпрати при победа София спорт на 8-мо място и да остави ЦСКА последни в класирането.
Мача бе като цяло равностоен,но червените се възползваха от своите положения и победиха с 5:2.

2008 с Александър Димитров също срещаха ЦСКА на Спортна София в Зона Б-5,но и там въпреки добрата играта отбора от Борисовата градина победи.
След 0:2 за червените,София спорт изравни за 2:2,но многото пропуски и две фатални грешки доведоха до 4:2 за ЦСКА.

2007 на Димитър Георгиев записаха нова тежка загуба с 1:6 от ДФК Лъвчетата,което поставя в една неприятна ситуация оранжевите.

Мачът на 2005 обаче изглежда бе с най-голяма драма.
Под проливния дъжд на комплекс “Царско село“ и вятър,придружени с ниски температури,водените от Калин Цолов момчета имаха за съперник ОФК Костинброд.
В течение на мача естествения терен,който видимо бе без дренажна система бе превърнат в басейн,следователно и двубоя се превърна в по-скоро игра на водна топка.
Няколко груби нарушения от страна на Костинброд и невъзможността да се играе футбол нормално накара младите съдийки да вземат решение мача да се прекрати,нещо което бе напълно логично с оглед на треперещите и подгизнали деца.
Така в 22-та минута мача бе прекъснат при резултат 0:0.
Очаква се БФС да вземе решение кога ще се преиграе мача и дали ще започне от 22-та минута.
Иначе София спорт установи териториално предимство и опитваше да създава положения и да стига до удари,но локвите по терена спираха всеки опит за извеждащ пас или нахлуване през някоя от зоните на терена.

В Неделя набор 2006 имаше за съперник отбора на Спартак 2015 и победа срещу тях щеше да даде много добри шансове за класиране в Първа група.
Двубоят се развиваше равностойно с лек превез по отношение на създадените положения за “фениксите“,но уви Спартак излезе пръв напред в резултата преди почивката.
Втората част обаче бе изцяло за София спорт,които натиснаха и стигнаха до равенство 1:1.