СОФИЯ СПОРТ 2005 И 2008 С КАТЕГОРИЧНИ ПОБЕДИ,2006 ИЗПУСНА ОЛИМПИЯ (ОБЗОР НА ИЗМИНАЛИЯ КРЪГ 14-15.10.2017)

През изминалия уикенд отборите на София спорт постигнаха две победи,едно равенство и две загуби.
На закрития терен за Футбол 5 София спорт 2009 срещна отбора на Люлин (2-ри отбор на Левски) и след приятна игра и от двата отбора,все пак закономерно Люлин спечели с 5:1 като гола за “оранжевите“ вкара Ясин Сали.

София спорт 2008 пък записа първа победа и то каква-5:1 срещу Витоша 13.
След много хубава игра от страна на “ фениксите “ и няколко пропуска това бе най-малкото с което можеха да си тръгнат гостите.
Голмайстори за отбора бяха:
Петър Петров-2,Владимир Дойчинов,Хади Езедин и Денислав Кирилов.

Водените от Калин Цолов 2005 пък записаха важен успех с 2:0 над Олимпиец.
Победата бе пета поред от пет мача като “възражданци“ до момента са вкарали 28 гола и са допуснали само 1.
Мачът бе двуостър,но София спорт доминираше през цялото време и можеше да победи и с много повече,но няколко пропуски допринесоха за този резултат.
Двата гола бяха дело на голмайстора на отбора Георги Асенов като това са негови 8-мо и 9-то попадение от началото на сезона.

Набор 2007 записа поредна загуба и то доста тежка от отбора на КОМ-98 Годеч (ДИТ) с 1:8.
Интересното в случая е ,че няколко фрапантни пропуска и две греди бяха на сметката на София спорт преди резултата да набъбне толкова.
Голмайстор бе Фатих Али,който пое една топка в средата на терена и в стил Зинедин Зидан със завъртане се освободи преди да стреля и да вкара със страхотен удар.

В Неделя на стадиона на ДИТ в кв. “Дргалевци“ София спорт 2006 посрещна Олимпия и след купища пропуски от страна на “оранжевите“ мачът завърши при реми 1:1.
Като цяло двубоя бе равностоен,но по-чистите положения бяха на страната на София спорт и точно заради това те могат повече да се съжаляват за пропуснатата победа.
В крайна сметка гола вкара Кристиян Георгиев.