СТРАХОТНА СЕДМИЦА ЗА ОТБОРИТЕ НА СОФИЯ СПОРТ,КОИТО ЗАПИСАХА ЧЕТИРИ ПОБЕДИ

Изминалия уикенд ще остане като един от най-запомнящите се за отборите на София спорт,след като освен с резултати,а и с прекрасна игра бяха записани четири победи и само 2007 за жалост допуснаха загуба,която леко придава горчив привкус на иначе слънчевите и топли почивни дни,не само откъм време,но и откъм футбол.
В ранната утрин на съботния ден на комплекс “Царско село“ на естествения терен София спорт 2005 имаше възлов мач с отбора на Национал.

Всички чакаха с трепет мача,защото е един от тези,които са определящи за това дали “оранжевите“ ще бъдат за трета поредна година част от най-добрите софийски отбори в Първа група.
Резултата 5:0 е може би достатъчно определящ за доминацията на терена от страна на “възражданци“.
Хет-трик на Георги Асенов (1 гол от дузпа и 1 от свободен удар),Кирил Владимиров и Кристиян Иванов донесоха така важната победа.Освен  резултата,трябва да се отбележи и малшанса при два удара на Петър Камбуров и по един на Кирил Владимиров и Асен Атанасов,които срещнаха гредите.
Доминацията на София спорт бе дори донякъде изненадваща с оглед и съперника,но всички в този мач се постараха да дадат максимума от себе си.
Нападателя Георги Асенов записа своят гол номер 12 от началото на сезона,след трите си гола в срещата.

Малко по-късно,отново на комплекс “Царско село“,но в залата София спорт 2009 имаше по-интересен и специален  съперник,отбора на ОФК София в който се подвизават двама от бившите треньори в школата на “възражданци“ и не малка група деца.
И тук обаче резултата бе на страната на “фениксите“,които с невероятен хъс и борба донесоха победа с 2:0,след голове на Ясин Сали и Марин Маринов.

Александър Димитров и водените от него 2008 излизаха със приповдигнато настроение и самочувствие за втора победа след гръмкото 5:1 над Витоша 13 в миналия кръг.
Този път съперник бе Олимпия и началото бе страхотно,страхотен индивидуален рейд на Владимир Дойчинов даде възможност на София спорт да поведе с 1:0,последваха голове на Дарин Наймушин,Петър Петров,Симеон Стойнев и отново Владимир Дойчинов,за да се стигне до 5:0 за малките тигри и втора поредна победа.

Димитър Георгиев-Шустера и 2007 срещаха третия в класирането в група “Б“ на Футбол 7 и за жалост записаха загуба с 1:4.
Интересното в случая е,че мача се развиваше по начин по който резултата можеше да е и 4:1 в полза на София спорт,но липсата на титулярния вратар даде своя ефект.
Голмайстор бе Борислав Дерменджиев от свободен удар.

В Неделя София спорт 2006 срещаше Ферион в изключително важен мач,който при победа за “възражданци“ щеше да остави реални шансове за класиране в Първа група.
Момчетата на Димитър Георгиев започнаха мача силно и в средата на полувремето получиха възможност да изпълняват дузпа за нарушение срещу Алекс Гергов.
Зад топката застана капитана Росен Алексов,който не остави шансове на вратаря на Ферион.
Последваха няколко не лоши ситуации,но до края на първата част нов гол не падна.
През второто полувреме София спорт заигра още по-уверено и след ъглов удар и разбъркване,топката се озова в централния защитник Атанас Пелтеков,който се завъртя и вкара по земя за 2:0.
Последва пробив на Кристиян Георгиев,който стреля,но удара му бе отразен в ъглов удар,но при последвалото центриране същият се извиси и с глава не остави шансове на вратаря на Ферион.
Точка на спора сложи Росен Алексов след самостоятелен пробив.
Така София спорт 2006 записа много важна победа с 4:0 над намиращият се на трето място във временното класиране и се доближи до зоната даваща право на участие сред най-добрите софийски отбори.

ОЧАКВАЙТЕ СНИМКИ И ВИДЕО ОТ МАЧОВЕТЕ НА СОФИЯ СПОРТ