СОФИЯ СПОРТ 2006 НАПРАВИ ВАЖНА КРАЧКА КЪМ ПЪРВА ГРУПА (ОБЗОР НА КРЪГА-04.11.-05.11.2017)

В Събота на закритите терени на комплекс “Царско село“ София спорт 2009 имаше тежка задача да се опита да вземе нещо повече от двубоя си с Левски София.
Възпитаниците на Йордан Димитров,който отсъстваше в този мач излязоха със самочувствие и доза мотивация за този мач и се опитаха да играят приятен футбол.
Донякъде се получиха нещата и родителите на “възражданци“ аплодираха след мача малките тигри,въпреки неприятната загуба с 0:10,която донякъде е твърде голяма с оглед на показаното от оранжевите.
Въпреки всичко трябва да кажем,че Левски напълно заслужи своята победа и показаха страхотни умения с топка в крака.

Водените от Александър Димитров 2008 също имаха за съперник тима на Левски,но този път на “Спортна София“ в Зона Б-5 и тук двубоя бе доста по-равностоен и положенията не липсваха и за двата отбора.
Малките “феникси“ показаха завидна доза самочувствие,хъс и спортна злоба,които с малко повече късмет можеха да им донесат радост.
В крайна сметка Левски победиха с 2:0,но тази загуба даде повод на София спорт и набор 2008 да погледнат по-смело към възможността да се взимат точки и от големите,а също така и да разберат,че няма нищо невъзможно във футбола и изобщо в живота,всичко е до желание,вяра,сърце и упорит труд.

В ранната неделна утрин най-малките сладури от 2010/2011 и 2012  играеха своя пореден футболен сблъсък на терените на Бонсист в Студентски град,а този път съперник бе не по-малко сериозното име на Национал Б.
Страхотна игра и старание от малчуганите донесоха успех с 4:1,който зарадва изключително много всички родители,ръководители,приятели и привърженици на София спорт.

Неделята се оказа и изключително сполучлива за клуба,защото на изкуствения терен на базата на ДИТ в Драгалевци София спорт 2006 с треньор Димитър Георгиев записа много важен и ценен успех с 3:1 над Металург Перник.

Трите точки в този мач изкачиха на 4-то място София спорт с актив от 15 точки,изоставайки само от Левски,Велбъдж и Национал,а с това се доближиха и на точка или три от класирането в Първа група.
В оставащите два кръга оранжевите имат за съперник предпоследния Спортист 13 и първият в класирането Левски.
Голмайстори за София спорт бяха Алекс Гергов,Росен Алексов и Кристиян Георгиев.

Този кръг София спорт 2005 по програма почиваха,а мачът на 2007 бе отменен.