ФК СОФИЯ СПОРТ 2006 Е В ПЪРВА ГРУПА,2005 ЩЕ ПОЧАКА ДО СЛЕДВАЩИЯ КРЪГ (ОБЗОР НА ИЗМИНАЛИЯТ КРЪГ 10.11.-11.11.2017 Г.)

В Събота,в закритата зала на комплекс “Царско село“ отбора на София спорт 2009 имаше за съперник домакините от Царско село.
Двубоят не бе с кой знае какво значение и за двата отбора,освен с това,че при победа “възражданци“ щяха да изпреварят Царско село във временното класиране и да заемат 8-мото място.
Все пак “оранжевите“ показаха желание за победа,но мача започна злощастно за тях,след като след само 2 минути игра вече губеха в резултата с 1:0.

Две греди и настойчива игра обаче показаха,че София спорт няма да се предаде лесно.
Настъпателните действия на малчуганите създадоха няколко добри възможности за гол,но те бяха пропуснати,за да се стигне до един свободен удар в ляво от наказателното поле на Царско село.
Зад топката застана Марин Маринов и изравни резултата с много красиво попадение с което оформи и крайния резултат.

Набор 2007 имаха тежък мач с Миньор Перник,след много добро начало на мача и положения и за двата отбора всичко изглеждаше,че мача върви към хикс,след като по едно попадение си бяха вкарали и двата отбора.
В крайна сметка обаче се стигна до загуба с 4:1.
Голът бе дело на Борислав Дерменджиев от свободен удар,а същият нацели веднъж и гредата.

Водените от Калин Цолов 2005 имаха наглед протоколен двубой с Витоша Бистрица,който обаче трябваше да бъде спечелен задължително,ако “фениксите“ искаха да останат в борбата за първото място в група “В“,след издънката на водача Елит срещу друг претендент Сливнишки герой.
Двубоят започна сякаш с леко подценяване от страна на София спорт,но в средата на първата част след страхотна контра-атака “възражданци“ ликуваха,след като Петър Камбуров засече от въздуха подадената му топка от Асен Атанасов и не остави шансове за вратаря на Бистрица.

Последваха още 3-4 добри възможности,за да се стигне и до самия край на първата част когато Асен Атанасов преодоля по десния фланг трима души на противника и си изработи дузпа,която самият той реализира.
През втората част “фениксите“ вдигнаха оборотите и след хубав дрибъл между трима съперници Кирил Владимиров стреля от около 22 метра,за да направи 3:0.Последва нов пробив по десния фланг и центриране,което бе засечено от играч на Витоша в собствената му врата.

5:0 направи Георги Асенов,след като се възползва от една свалена с глава топка от Алекс Маринов и от воле с падащ лист наказа за пореден път вратата на “бистришките тигри“.
В игра се появиха и част от резервите в този мач на София спорт,а две от тях се отчетоха с нови три гола.
Два гола вкара Мартин Пъдарев,а гол-красавец заби и Александър Асенов с което сложи точка на спора.

На “Спортна София“ в Зона Б-5 набор 2008 срещаха Септември и въпреки добрата си игра и създадените положения,не успяха да взема поне точка и загубиха с 0:3.

В Неделя на комплекс “ДИТ“ в Драгалевци София спорт 2006 приемаше Спортист 13 и при победа щяха да си осигурят класиране за Първа група на 100 %.
Двобят започна двуостро и от двете страни,но първи до гол стигнаха “фениксите“,след като Алекс Гергов излезе сам срещу вратаря и го преодоля.


Спортист 13 изравни,но през втората част София спорт натисна и с головете на Росен Алексов и Илия Димитров стигнаха до важната победа с 3:1,която ги класира в Първа група кръг преди края.

ОЧАКВАЙТЕ СНИМКИ ОТ МАЧОВЕТЕ НА ОТБОРИТЕ!