ИЗИГРАХА СЕ И ПОСЛЕДНИТЕ МАЧОВЕ ЗА СЕЗОНА

София спорт приключи есенния дял от първенствата,след като 2008 и 2009 изиграха своите последни мачове за 2017 година.
В ранната утрин на 2 декември София спорт 2009 и треньора им Йордан Димитров се изправяха срещу тима на Олимпия и първата част завърши при 0:0,а “оранжевите“ стояха по-добре на терена,пропускайки няколко добри шанса.
През второто полувреме баланса в играта им се наруши и след като Олимпия  откри резултата “възражданци“ тотално се объркаха и допуснаха нов гол,за да стане 2:0.
Така София спорт 2009 за жалост завърши сезона със загуба,но оставя много добри впечатления с представянето си през есенния дял.

На “Спортна София “ в Зона Б-5 набор 2008 имаше тежък съперник за край на полусезона-Левски София.
След добри начални минути и равностойна игра Левски нанесе три тежки удара по амбициите за нещо повече от страна на София спорт.
В крайна сметка “фениксите“ този път не намериха начин да се възродят от пепелта и загубиха с тежкото 0:10,но този резултат бе повлиян и от отсъствието на трима основни футболисти от селекцията на Александър Димитров,които поради здравословни проблеми не взеха участие в мача.

Шампионите от група “В“ за есенния дял от 2005 година въпреки приключилото им преди седмица първенство не спряха с мачове,а изиграха контролна среща със Славия на изкуствения терен набелите от Овча купел.
С два различни състава и две различни системи на игра,София спорт изигра силно първо полувреме ,което завърши при резултат 0:0.
И двата отбора през първата част не показаха нищо кой знае какво в атака,което е видно и от резултата.
След почивката бе даден шанс и на по-голяма част от играчите с по-малко минути през сезона за София спорт,а треньора Калин Цолов използва и по-офанзивна система на игра,но Славия успя да се възползва от няколко грешки и от 2-3 контри,които доведоха до краен резултат 6:0 за Славия.
София спорт от своя страна демонстрира няколко доста добри атаки,но те бяха пропилени.