ФК СОФИЯ СПОРТ ЩЕ ПРЕДСТАВЯ БЪЛГАРИЯ В СИЛЕН МЕЖДУНАРОДЕН ТУРНИР В ИТАЛИЯ

Вече измина месец от старта на новата 2018 година и отборите на София спорт се готвят усилено за предстоящите мачове от първенствата на БФС и организираният от клуба зимен турнир в Сандански от 20 до 25 февруари.
Наред с това родените през 2005 и 2006 ще мерят сили и с едни от най-добрите отбори в Европа и света на силен международен турнир в Италия.

От 29 март до 2 април 2018 г. родените през 2005 и 2006 година възпитаници от столичната школа ще вземат участие в Gallini World Cup,където заедно с отбора на Миньор Перник ще представят България.
Удинезе,Киево,Емполи,Аталанта,Партизан Белград,Локомотив Москва,национални тимове на Румъния,Черна гора,както и отбори от Япония,САЩ и Бразилия са сред участниците в Световната купа,която се провежда от 20 години в Порденоне,Венеция,а през последните няколко такива Gallini World Cup дава възможност на хиляди деца да се докоснат до магията на футбола от най-високо ниво и през лятото в Будапеща,Унгария.

 В продължение на 5 дни момчетата на Калин Цолов и Димитър Георгиев-Шустера ще имат възможност да се запознаят с различните култури и традиции,да създадат нови приятелства и разбира се да видят до какво ниво на развитие са стигнали.
Всички деца трепнат в очакване да покажат футболни умения и ако могат да грабнат с нещо десетките присъстващи скаути на водещи европейски клубове на турнира,а той е дал трамплин на не един и двама играчи.
Редно е да споменем,че оттук изгряват звездите на Стефан Савич,Матео Ковачич,Лазар Маркович,Давиде Сантон,Лука Калдирола,Рикардо Кишна,Шийме Връшалко,Костел Панталеймон и десетки други.

Gallini World Cup могат да се похвалят с участие на някои от най-именитите отбори в света като Ювентус,Милан,Интер,Рома,Фиорентина,Адо Ден Хааг,Кристъл Палас,Спартак Москва,НЕК Ниймеген,Щутгарт,Динамо Загреб,Партизан и Цървена звезда.

Преди да отпътуват на 28 март отборите от София спорт ще вземат участие в ежегодния зимен турнир в Сандански от 20 до 25 февруари,който е организиран от председателя на клуба Владимир Стоянов,а освен зимния турнира София спорт организира и двата летни турнира в Несебър и Слънчев бряг от 20 до 25 юни и от 24 до 29 август.
Заявки вече се приемат и за летните турнири.
За повече информация може да посетите www.nesebarcup.com или се свържете с нас на:
0887605960 и 0878271443-Владимир Стоянов