ДОБЪР СТАРТ НА ПРОЛЕТНИЯ ДЯЛ ЗА ОТБОРИТЕ НА СОФИЯ СПОРТ

На 10 и 11 март бяха подновени мачовете от първенствата на БФС в Зона София,а отборите на София спорт показаха добри игри и постигнаха не лоши резултати.
Първи на терена излязоха водените от Йордан Димитров 2009/10,те имаха за съперник тима на Елит.
Двубоят започна с лек превес на София спорт,но постепенно играта се изравни,но по-интересните моменти бяха пред вратата на Елит.
Все пак първи в резултата малко изненадващо поведоха Елит,но София спорт съумя да се вдигне и голмайстора на отбора Ясин Сали изравни след прекрасен самостоятелен рейд,а Сава Фурнигов малко по-късно донесе и трите точки на “фениксите“.

По обяд 2005 и 2006 имаха важни мачове от Първа група,а съперниците бяха съответно боеспособния тим на Метал Перник  и ЦСКА София.
При водените от Калин Цолов 2005 двубоят бе изпълнен с единоборства и футбол много нямаше,а ситуациите за гол бяха предимно от статични положения,което в крайна сметка доведе до 0:0.

Димитър Георгиев и 2006 също изиграха един равностоен мач и успяха да завършат 0:0 с ЦСКА с което им секнаха амбициите за първото място.
Трябва да се отбележи,че и гредите на два пъти бяха верен помощник на София спорт.

В Неделя беше ред и на другите два набора 2007 и 2008 да покажат каква работа са свършили през зимната пауза.
Първи имаха честта 2007,които се изправиха срещу ДАФ.
Играта на оранжевите не бе най-добрата на която са способни и закономерно загубиха с 0:3,въпреки,че имаха на няколко пъти възможност при резултат 0:1 да изравнят,а дори и да обърнат мача в своя полза.

Не така стояха нещата обаче при Александър Димитров и 2008,които не оставиха шансове на София 2010 и ги разгромиха със 7:0,а голмайстори бяха централния нападател на тима Иван Будинов,който закова четири гола,а по един  добавиха Борис Теофилов,Методи Петров,Петър Петров.