ОТБОРИТЕ НА СОФИЯ СПОРТ ЗАПИСАХА ЧЕТИРИ ПОБЕДИ ТОЗИ КРЪГ,2005 РУХНАХА В ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ СРЕЩУ ЦАРСКО СЕЛО

През този уикенд отборите на София спорт се представиха повече от успешно след като записаха четири победи и една загуба.
При 2009 съперник бе ОФК София,който е воден от двама бивши кадри на София спорт Николай Узунов и Даниел Шербанов,които бяха треньори преди известно време в клуба от Възраждане.Не малка част от играчите също са минали през базата на Спортна София,носейки оранжевия екип и това прави мачовете между ОФК София и София спорт като дерби,а през тази година победата за втори път отива при София спорт,този път с 2:1,а голмайстори за тима бяха Ясин Сали и Марин Маринов.

Водените от Димитър Георгиев 2006 записаха важна и трудна победа над Миньор Перник с 1:0.
“Възражданци“ имаха по-чистите голови положения,но не съумяваха да отбележат дълго време,но в крайна сметка път към вратата на Миньор намери Алексей Раданов.

Калин Цолов и 2005 срещаха отново труден съперник-Царско село,тим  който София спорт обича да затруднява и в днешния мач не бе по-различно.
Двубоят започна силно за “фениксите“,които още с първата атака стигнаха до вратата на Царско село,но топката бе изчистена в тъч,последваха и няколко далечни удара,а най-добрата възможност пред “оанжевите“ бе един прекрасен извеждащ пас към Георги Асенов,но той прибърза с удара и не успя да намери очертанията на вратата.

Царско село от своя страна трудно стигаха до по-сериозни положения и в крайна сметка първата част завърши при 0:0.
През втората част двубоя продължи по същия начин както и първата част,но в 40 минута бе извършено необмислено нарушение срещу играч на “царете“ пред наказателното поле на София спорт и от свободен удар Царско село поведе с 1:0.

“Възражданци“ опитаха да отговорят на удара и бяха близо,но десет минути преди края на мача грешка в защитата им доведе до 0:2,този гол явно ги сломи,защото в рамките на последните пет минути паднаха нови три гола за Царско село,но трябва да се отчете,че в игра вече бяха влезли почти всички играчи от скамейката на София спорт и това наруши игровия ритъм на отбора.

В неделния ден София спорт 2007 и 2008 записаха убедителни победи,съответно над Кремиковци с 4:2 и Бароко с 2:0.
Голмайстори за 2007 бяха Кирил Курдаланов,Борислав Дерменджиев,Дарин Петков и Фатих Сали.
За 2008 сред голмайсторите бяха Методи Петров и Иван Будинов.

Запис от мача на София спорт 2005 с Царско село може да гледате ТУК.