СОФИЯ СПОРТ 2010 СГАЗИ ЛЕВСКИ,НО ЗАГУБИ

Изминалия 4-ти кръг при родените през 2010 противопоставяше два от фаворитите за първото място в група “А“ на първенството на Футбол 5.
Двубоят се очертаваше като истинско дерби,защото това са може би най-силните отбори в първенството при най-малките,а отделно и Левски имаше да си връща за допуснатата загуба на финала на купа “Възраждане“.
В крайна сметка София спорт и в този мач доминираше и направи куп пропуски,но загуби с 5:2.
В герой се превърна и вратаря на Левски,който направи някои отлични намеси,а в края на втората част бе и изгонен,защото хвана топката извън очертанията на наказателното и предотврати почти сигурен гол.
Противно на логиката “фениксите“ създаваха положение след положение,но ги пропускаше с лека ръка,а Левски от своя страна дебнеше и наказваше всяка една грешка в защита на София спорт.

Александър Димитров и 2008 записаха категоричен успех с 6:1 над София 2010,но първата част се оказа по-трудна отколкото очакваха деца,родители и треньори,след като в края на полувремето резултата бе все още 0:0.

Димитър Георгиев и 2007 изиграха равностоен мач срещу Велбъдж,но загубиха с минималното 1:0.
По веднъж гредите бяха помощници на противниковите отбори.

Родените през 2006 започнаха силно срещу Царско село и поведоха с гол на Алексей Раданов,но допуснаха пълен обрат.
В този мач двата отбора си размениха по едно полувреме,като първото бе изцяло за София спорт.

Родените през 2005 записаха катастрофално представяне срещу Славия,след като с безумни индивидуални грешки и много вяло представяне допуснаха загуба с 2:10.
Всички по трибуните бяха в шок от случващото се,още повече,че преди само месец и половина София спорт победи с 4:2 Славия в турнира “Несебър къп“,а в предсезонната подготовка надигра белите,въпреки загубата с 3:4 на стадиона в Суходол.
В крайна сметка Стивън Николов върна едно попадение за 1:3,а Алексей Раданов се разписа за 2:4.

МАЧЪТ МЕЖДУ СЛАВИЯ И СОФИЯ СПОРТ ПРИ РОДЕНИТЕ ПРЕЗ 2005 МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК