СОФИЯ СПОРТ 2005 И 2010 ПРОДЪЛЖАВАТ С ПОБЕДИТЕ,2007 И 2009 СЪЩО ЗАПИСАХА УБЕДИТЕЛНИ ПОБЕДИ (ОБЗОР НА ИЗМИНАЛИЯ КРЪГ 30-31.03.2019 г.)

София спорт 2007 записа разгромен успех с 12:3 над Олимпиец в първенството на Футбол 9,група “В“.
На терена на ПЖИ в квартал Слатина възпитаниците на Димитър Георгиев водеха с 6:0 още до средата на първата част,а положенията за гол се трупаха едно след друго.
Олимпиец не успя да даде никакъв отпор на оранжевите и закономерно резултата бе 12:3.
Голмайстори за тима бяха Дарин Петков-4,Кирил Огнянов-2,Фатих Сали-1,Борислав Дерменджиев-1,Стоян Стоянов-1,Цветан Давидков-1 и Алекс Стефанов-1.

Йордан Димитров и набор 2009 също записаха категоричен успех.
Малките феникси се наложиха с 5:0 над Олимпиец,а с тази победа излязоха и на първо място в група “Б“ на първенството по Футбол 7.
На терена на “Спортна София“ в Зона Б-5 с головете си блеснаха Денислав Пейчев-2 и Ясин Сали,Сава Фурнигов и МаринМаринов с по 1 попадение.

Александър Димитров и 2008 загубиха в оспорван мач с Елит с 3:5,но при малко повече късмет и концентрация от страна на жъзражданци мача можеше да отиде в друга посока.

Водените от Йордан Димитров 2010 записаха поредна победа на Футбол 5 и захапаха много здраво в борбата за първото място,след категорична победа с 3:1 над домакините от Царско село.
Голмайстора на отбора Ясин Сали наниза дежурните си два гола,а Марин Маринов вкара в стила Лео Меси,предодолявайки няколко играчи завървайки с техничен удар във вратата на Царско село.
Вратаря на София спорт Андрей Стоянов спаси всичко по-опасно на неговата врата и помогна за ценната победа,а добро впечатление оставиха останалите играчи взели участие в мача.

София спорт 2006 записа загуба от РД спорт с 1:2 в слаб мач за оранжевите.
С показаното на терена оранжевите не доказаха,че искат повече победата и закономерно се стигна до тази загуба.

В Неделя на терена на 57 СУ София спорт 2005 се изправи срещу домакините от Ботев 57 и започнаха мача малко вяло,въпреки създадените им добри положения за гол,това им донесе гол в тяхната врата,който явно ги посъбуди и те вдигнаха оборотите и започнаха да трупат положения пред вратата на Ботев.
Така се стигна и до дузпа,която бе спечелена от Георги Асенов и реализирана за 1:1 от Стивън Николов.
При този резултат свърши и първата част,а през втората София спорт твърдо бяха решили да вземат трите точки и след нов хубав пас към Стивън Николов и хубав завършващ удар от негова страна фениксите грабнаха победата.