СОФИЯ СПОРТ 2005 ПРОДЪЛЖИ ПОБЕДНАТА СИ СЕРИЯ,КРАСИВИ ПОБЕДИ ЗА 2006 И 2011/2012 (ОБЗОР НА ИЗМИНАЛИЯ КРЪГ 28.09.-29.09.2019 г.)

Краят на септември дойде,а с него и поредните кръгове от първенствата на БФС.
В съботния ден София спорт 2008 загубиха с 0:3 от Славия на спортен комплекс ДИТ в Драгалевци.
Трябва да подчертаем обаче,че резултата не отговаря на показаното от двата отбора.
Водените от Александър Димитров възпитаници се представиха на едно много добро ниво и не трябва да униват от тази загуба.
Вторият отбор на София спорт 2008,които играят под името Младост 2015 загубиха злощастно с 2:3 от София 2010.
Мартин Недялков откри за 1:0,но “оранжевите “ допуснаха да бъдат обърнати,преди Виктор Коев да изравни за 2:2,нов гол за София 2010 обаче доведе нещата до това “възражданци“ отново да са догонващи.
Не спирайки да атакуват София спорт получиха право да изпълнят дузпа в края на мача,но вратаря на София 2010 спаси удара на Виктор Коев и с това донесе три точки за неговия отбор.

Димитър Георгиев и 2006 записаха важна победа,след като успяха да обърнат Спортист 13 от 0:2 до 3:2.
След не чак толкова добро начало на мача за “възражданци“ те успяха да върнат едно попадение дело на Алекс Гергов,а капитана Росен Алексов с два перфектно изпълнени фаула донесе пълния обрат и трите точки в актива на София спорт.

Водените от Йордан Димитров 2009 загубиха с 1:2 от втория състав на Славия,но показаха страхотна игра и при малко повече шанс можеха да си тръгнат и с нещо повече от този мач.
Голмайстор за отбора бе Георги Сапунджиев.

Водените от Радослав Христов 2011/2012 година победиха категорично с 3:0 ЦСКА 1948 показвайки страхотни умения с топката.
ЦСКА също имаха своите шансове,но в този мач вратаря на София спорт Даниел Колев бе невероятен и спаси всичко което трябваше да се спасява.
Борис Танчев,Никола Стаменов и Велизар Тюфекчиев бяха точни за “фениксите“.

В другия мач от Детската Фреш Лига организирана от бившия елитен съдия по футбол Богомил Маринов на Баухаус Арена 2011/2012записаха равенство срещу тима на Левски – Раковски 1:1,показвайки добра игра и израстване във всеки следващ мач.
Точен за тима бе Кристиян Банов. 

В Неделя София спорт 2007 тръгна обещаващо срещу ОФК София повеждайки с 2:0 след голове на Дарин Петков и Цветан Давидков,но  допуснаха обрат до 2:4 след фрапантни и груби грешки в защита.

Родените през 2010 записаха слаб мач срещу Олимпия и закономерно загубиха с 1:4.
Възпитаниците на Йордан Димитров имаха своите шансове,но днес не бе техния ден.
В крайна сметка почетното попадение бе дело на Йоан Първанов.

Водените от Калин Цолов 2005 година гостуваха в Етрополе на Чавдар.
Двубоят бе с огромно значение и за двата отбора,защото при победа за софиянци те щяха да оглавят еднолично класирането и да дръпнат значително на конкурентите си,а при победа за Чавдар щяха да се намесят сериозно в борбата за първото място.

Мачът започна силно за София спорт,които понатиснаха съперника си и създадоха някои не лоши ситуации,а в средата на полувремето капитана Георги Сашов откри с прекрасен удар със завъртане.
Този гол сякаш прекалено много успокои София спорт и през втората част позволиха на Чавдар да стигне до няколо не лови ситуации за гол,при една от тях те претендираха,че топката е избита от вратаря на София спорт зад гол линията,но сигнал не прозвуча от съдиите.

Двубоят се изнерви и се стигна до спречкване между играчи на двата отбора за което Георги Сашов и играч от Чавдар получиха директни червени картони.
В крайна сметка София спорт победи с 1:0 и ако бъде присъдена служебна победа от мача с Национал ( по правилник трябва да е така) ще излязат на върха в подреждането.